طراحان دکوراسیون به خوبی میدانند که تاثیر اولین حضور در یک اتاق چقدر میتواند در شکلگیری نگرش ما نسبت به دکوراسیون آن مهم باشد.
استفاده از تضاد رنگها در دکوراسیون
بوسیله تضاد رنگ در دکوراسیون میتوانید زیبایی بصری فضا را دو چندان کرده و چیدمان اتاق را متحول کنید. تضاد رنگ در دکوراسیون، اصلی پایهای و ابزاری مهم برای شکل گیری زیبایی بصری در محیط است. تنها نکته کلیدی که باید رعایت کنید این است که کجا و چگونه از این موضوع استفاده کنید تا بهترین بهره را از وجود آن ببرید. اگر با تضاد رنگ آشنایی ندارید، نگران نباشید. در این نوشتار از مجله دلتا به طور مفصل در مورد این موضوع صحبت خواهیم کرد تا بتوانید در دکوراسیون منزل خود استفاده بیشتری از آن ببرید.
ایجاد کنتراست بوسیله رنگها
در طراحیهایی که از دو رنگ به عنوان عناصر متضاد استفاده میشود، معمولا یک رنگ به عنوان رنگ اصلی استفاده میشود و رنگ دوم به عنوان ایجاد کننده کنتراست و تاکید بر رنگ اول مورد استفاده قرار میگیرد. به عنوان مثال رنگ اول برای پوشش دیوارها میتواند به کار برده شود و مبلمان، پردهها و دیگر لوازم خانه رنگ متضاد با رنگ دیوارها انتخاب شوند. اگر نمیتوانید به راحتی با رنگهایی کاملا متضاد در دکوراسیون خانه مواجه شوید، بهتر است برای این منظور رنگهایی از طیف خاکستری را به عنوان پس زمینه در دکوراسیون مورد استفاده قرار دهید.
استفاده از کنتراست بوسیله جنس وسایل
جنس وسایلی که در محیط خانه به کار میبریم، تاثیر زیادی بر دکوراسیون داخلی دارند و به طور کلی اهمیت این موضوع تا اندازهای است که میتواند اصلیترین عامل ایجاد کنتراست در هر یک از اتاقهای خانه باشد. به عنوان مثال حسی که سطح سرد و صاف یک میز فلزی میتواند به شما منتقل کند را با سطح زبر و تراش نخورده یک میز چوبی معمولی مقایسه کنید.
قرار گرفتن شکلهای هندسی متنوع در کنار یکدیگر
شکلهای هندسی روش بسیار خوبی برای ایجاد تضاد در محیط است. احتمالا برای درک این موضوع کار سختی در پیش ندارید. کافی است شکلهای گوشهدار و دارای زوایای تند را در کنار اجسامی با انحنای نرم و بدون لبههای تیز تصور کنید. این نوع کنتراست معمولا برای مبلمان استفاده میشود. اما در دیگر لوازم جانبی منزل، مانند قابها و آینههای نصب شده و همچنین کارهای هنری دیواری نیز کاربرد خواهد داشت.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با نکات دکوراسیون “۷ پیشنهاد برای ترکیب رنگ اتاق نشیمن” را بخوانید.